Pongola
26 augustus 2025 - Pongola, Zuid-Afrika
Na een verschrikkelijk warme nacht waarbij het ook nog eens ging stormen hebben we vanmorgen onze laatste safari van deze vakantie. We worden om 7 uur opgehaald en hobbelen het park door. Onze chauffeur is niet bang om van de paden of te rijden en we raggen door dicht struikgewas op zoek naar de dieren. Helaas weer geen luipaarden maar wel veel struisvogels. Die hebben we nog niet eerder gezien!
Om 10 uur zijn we terug bij de tent en daar staat een lekkere picknickmand met een uitgebreid ontbijt erin. We bakken de eieren en bacon en bewaren de rest voor de latere lunch. De rest van de dag hangen we lekker op het terras, doen we een spelletje en verwarmen we de hottub voor een warme plons. Voordat het donker wordt steken we de braai aan. Vandaag lekkere steaks!
Na het eten pakken we alvast het grootste deel van onze spullen in. We duiken lekker op tijd ons bed in want morgen hebben we een hele lange dag.
Rob en dini:27 augustus 2025Wat hebben jullie veel gezien..lukt om mee geten te hebben. Vast een goede reis terug en tot horens 🫠